Automatització amb InDesign

Automatització amb InDesign

Properes edicions:
setembre | Barcelona | Curs Automatització amb InDesign

Objectiu

InDesign ofereix una sèrie d'eines que ens permeten automatitzar els processos repetitius i estalviar temps a l'hora de maquetar.

Conèixer aquestes eines ens permetrà ser més productius i millorar els nostres fluxos de treball sense dependre de solucions difícils d'amortitzar en entorns de producció petits o individuals.

Temari

Introducció a l'automatització amb InDesign

Farem un repàs general de les eines de productivitat i automatització de l'InDesign: variables de text, cerques i estils GREP, combinació de dades, XML i scripts.

Combinació de dades

Veurem com combinar el contingut extret d'una base de dades amb el nostre document InDesign, tant amb un registre –com en una tarja– com amb diversos registres per pàgina –com en un catàleg–

XML

Ens introduïrem en el món de l'XML i estudiarem quines eines té InDesign per treballar amb aquest llenguatge. A través d'alguns exemples importarem contingut al nostre document i aplicarem el format automàticament.

Scripts

Analitzarem els avantatges d'utilitzar scripts en les nostres maquetacions, aprendrem a instal·lar-los i n'executarem alguns com a exemple. Veurem quins recursos tenim al nostre abast a l'hora de crear scripts i n'escriurem un.

 

Adreçat a:

Maquetadors i dissenyadors amb un nivell mig-alt d'InDesign.

Tens dubtes sobre aquest temari?

Necessites aclariments? Fés click aquí

T'interessa aquest curs? Digues dia i hora, i ens adaptem!

(no es publicarà)

Pestanyes verticals