Com dominar Illustrator (i no desesperar en l'intent)

Treballes habitualment amb Adobe Illustrator, però vols saber-ne més?

Et proposem aquest nou taller pràctic, online, de 8 sessions.

Les anteriors edicions d'aquests tallers han estat un èxit.

Els participants n'estan contents, però el professor també, perquè amb aquesta fórmula s'aconsegueix mantenir un alt nivell de participació, al llarg de tot el curs, cosa que és difícil d'assolir en altres cursos online.

La fórmula és senzilla: cada setmana proposarem un exercici, un cas pràctic que puguis treballar prèviament a casa teva, i en la :FAQ Session posterior veurem diferents maneres de resoldre'l.

Treballar pel teu compte, però "ben guiat"

La millor manera d'aprendre, no hi ha cap dubte, és practicar, practicar i practicar. Per això, també en aquest cas, la millor manera d'aprofitar el curs és procurar fer els exercicis que se't proposen, pel teu compte, el dia i hora que més et convingui.

Si tens algun dubte, pots comptar amb el suport constant, del professor i dels altres participants, a través d'un grup tancat que a tal fi es crea en el Facebook.

Sessions en directe

Després, el dia que fem la sessió en directe, en la vídeoconferència que fem cada setmana, podràs veure altres maneres de resoldre els problemes plantejats en l'exercici. I acabar de plantejar els dubtes que se t'hagin pogut plantejar quan has treballat prèviament, pel teu compte.

Que no et va bé algun dia d'assistir a aquesta sessió en directe? Cap problema: les sessions es graven, i es poden veure, posteriorment, tantes vegades com es vulgui.

Nous exercicis

D'aquest taller, dedicat a Illustrator, en aquest format, online, en el que anomenem :FAQ Sessions, en tenim tres de diferents.

El que comencem a l'octubre del 2015 consta de 8 nous exercicis, que tocaran una àmplia gamma d'aspectes del programa:

  • degradats, malles de degradat 
  • treball amb indianes hexagonals (o textures, o "patrons")
  • transparències, modes de fusió, màscares d'opacitat
  • fusió d'objectes
  • transformar i tornar a transformar
  • pinzells i símbols
  • la paleta Aparença
  • gràfiques

Els temes a tractar es poden adaptar a les necessitats concretes dels participants.

Tot i ser una formació online, el grup serà reduit, de 16 persones com a màxim, per tal de facilitar una correcta atenció, per part del tutor, a cadascun dels assistents.

Això és el que en diuen:

Opinions sobre el Taller d'Illustrator