Exemples de publicacions digitals?

poweron

Em podeu passar alguns enllaços d'exemples de publicacions digitals ben fetes? 
Si són d'empreses de diferents sectors, millor.

Bona pregunta!

Les publicacions digitals que es fan amb Adobe Digital Publishing Suite (DPS) són, en la seva majoria, revistes periòdiques. Però és ben cert que també els catàlegs i les publicacions d'empresa cada cop hi tenen més a dir!

Alguns exemples

Un dels exemples amb més antiguitat és el cas de la revista Done, que el seu creador, Johannes Eckert, va idear com a "divertimento" que havia de servir per mostrar les possibilitats del mitjà i de l'eina. I ho va fer tan bé que des d'aleshores treballa per a Adobe.

DONE — Explorations in Art, Crafts and Science from Johannes Eckert on Vimeo.

El primer que em ve al cap és el cas d'Asos, una empresa que té una bona botiga de moda on-line, i que ha fet unes revistes per l'iPad que són un magnífic aparador, un lloc on els productes poden lluir en tota la seva esplendor, i que atrau els possibles compradors:

Un altre exemple que val la pena citar, perquè mostra totes les possibilitats d'aquest tipus de publicacions, és el cas de la revista Outdoor, d'Adidas. Val la pena descarregar-se-la de l'AppStore (gratuïta) i jugar amb ella des de l'iPad. És, realment, molt inspiradora.

outdoor adidas

The iRegular Project

Inés Arroyo, de Madrid, és la impulsora d'aquesta aventura col·lectiva que ha implicat molts artistes en aquesta àrdua tasca que és l'aprenentatge dels verbs irregulars en anglès.

A casa nostra també tenim alguns exemples destacables. Us recomanem que doneu un cop d'ull a les publicacions que han fet els clients de System Bages.

Si voleu més exemples de revistes i publicacions, ara de tot el món, no heu de deixar de visitar la Digital Publishing Gallery, una pàgina d'Adobe que va recollint moltes de les publicacions fetes amb la DPS, d'arreu del món.

DPS gallery

I, per acabar, tampoc us heu de perdre l'Adobe TV, amb una sèrie de videos que mostren casos de tota mena.

Comentaris

Comentaris