La gestió completa d'un estudi de disseny

Studiometry

Studiometry: una alternativa a considerar si esteu buscant una solució que us ajudi amb la gestió del vostre estudi de disseny: pressupostos, factures, feines pendents, proveïdors… Pinta bé, complet i en català!

Després que en aquesta mateixa web parléssim, ara fa uns dies, del Billings, vam rebre aquest comentari d'en Joan de Racografic:

Jo buscava una cosa similar i vaig trobar STUDIOMETRY, no l'he provat del tot però em sembla que pinta força bé.
L'ultima versió inclou traducció al català, tot i que no és del tot completa i/o correcta, queden coses sense traduir i d'altres que no sé si són exactes, tot i això les traduccions d'aquest programa es fan a traves d'un arxiu .plist aixi que es podria corregir la traducció sense problemes.
Trobareu informació sobre el programa a: Oranged Software. http://www.oranged.net/

Des de la mateixa web d'Oranged Software ens podem descarregar una versió de prova que estarà operativa durant 30 dies.

Fàcil d'instal·lar, té versió per a Mac i per a Windows.

Si finalment el volem comprar, el preu per un usuari és per sota dels 200 dòlars.

Té la capacitat de treballar en multiusuari, és a dir, diferents persones de l'estudi hi podran accedir al mateix temps. Aquesta característica el sitúa en un nivell superior al Billings.

Pel que fa a un dels punts forts del Billings, l'aspecte dels models de factura que porta, la sorpresa és que algun dels models de l'Studiometry és calcat, el que no sabria dir és qui ha copiat a qui. Però la conclusió és que també l'Studiometry destaca en la qualitat de les factures, cosa que el fa del tot recomanable per a estudis de disseny i altres professionals de la imatge gràfica.

Les semblances entre Billings i l'Studiometry no s'acaben aquí. Tots dos tenen un company per a l'iPhone, iPod i ara també l'iPad. En aquest cas, el complement es diu Studiometry Touch, val menys de 40 dòlars i amb això et pots portar el control de les teves despeses, fer factures i enviar-les, siguis on siguis.

L'haurem de provar una mica més a fons, i qualsevol comentari serà benvingut.

 

Comentaris

Comentaris

: També et pot interessar...
: Cursos relacionats...