Muse: Disseny i producció de llocs web

Muse: Disseny i producció de llocs web

Properes edicions:
desembre | Barcelona | Llocs web amb Muse

Muse és un nou programa d'Adobe, que permet als dissenyadors crear llocs web amb la mateixa facilitat amb què, amb InDesign, fan revistes, llibres i tota mena de material per ser imprès. Un programa que dóna una nova possibilitat: treballar webs sense haver de tocar codi. {C}Amb aquest curs pràctic coneixeràs les possibilitats (i limitacions) d'Adobe Muse a l'hora de dissenyar llocs web. Aprendràs com planificar, dissenyar i publicar els teus propis llocs web.

Temari

Introducció Què fa i què no fa Adobe Muse. Exemples de llocs web indicats per ser fets amb Muse. Exemples de llocs web que requereixen un gestor de continguts.

Planificació d'un lloc web Mides, marges. Afegir pàgines, establir jerarquies, reordenar. Guies, capçaleres, peus de pàgina.

Disseny Pàgines mestres. Imatges: formats i resolucions. Fons de pàgina, i de navegador. Colors, degradats, efectes. Textos: tipografies, integració amb Typekit, estils.

Barres de menús Automàtiques i manuals. Enllaços. Botons, estats.

Afegits varis Passi de diapositives. Integració amb Facebook, Twitter, YouTube, GoogleMaps… Integració amb Gestors de Contiguts.

Disseny "responsiu" Novetat febrer 2016.

Previsualitzar i publicar Proves i web definitiva. Allotjament a Business Catalyst. Dominis propis.

 

Metodologia

El curs és eminentment pràctic. Primer es treballa amb arxius d'exemple subministrats pel professor, però després l'alumne haurà de planificar, dissenyar i publicar el seu propi projecte.

Tens dubtes sobre aquest temari?

Necessites aclariments? Fés click aquí

T'interessa aquest curs? Digues dia i hora, i ens adaptem!

(no es publicarà)

Pestanyes verticals