Política de Privadesa

1. General

Faq.cat garanteix expressament que les dades que vostè ens faciliti són mantinguts amb absoluta confidencialitat.

2. Tractament de les seves dades personals
Amb el propòsit de processar la seva inscripció. necessitem que ens facilitin certes dades personals com la raó social, el C.I.F., nom i cognoms, adreça, telèfon i email, els quals són tractats de forma informatitzada. Vostè autoritza expressament que aquestes dades siguin arxivades a la nostra base de dades de clients per a ús intern.
Conforme a l'establert a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la normativa de desenvolupament, en qualsevol moment vostè pot accedir, modificar o sol·licitar que cancelem la seva informació personal de la nostra base de dades a través enviant un missatge de correu electrònic a xevi@faq.cat.
El tractament i gestió d'aquestes dades compleix amb el que s'estableix al Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aprova el reglament de mesures de seguretat dels arxius automatitzats que continguin dades de caràcter personal.
Faq.cat per cap concepte ven informació sobre els seus clients a tercers ni cedirà cap informació sobre les seves dades.

3. Dades de la targeta de crèdit
Faq.cat mai rep les dades de la seva targeta de crèdit. Aquestes dades són enviades diectament al sistema corresponent, que processa el pagament i ens notifica la realització de l'operació.

4. Seguretat
Faq.cat pren totes les mesures necessàries per protegir la confidencialitat de la seva informació personal.
Només empleats autoritzats tenen accés a les bases de dades que emmagatzemen informació de l'usuario o als servidors que allotgen el nostre servei.

5. Modificacions
Faq.cat es reserva el dret de modificar la seva política de confidencialitat a causa d'un canvi legislatiu, jurisprudencial o d'acord amb el seu criteri o pràctica empresarial.

Per qualsevol dubte o aclariment referent a la nostra política de privadesa, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a xevi@faq.cat