Esborrar preferències

Avui m'ha desaparegut la paleta Alinear, hi és però no hi ha res surt tota grisa, buida. Ahir em funcionava bé però avui no, i com que la tinc configurada perquè alinii amb la pàgina no ho puc fer servir per res més. He provat d'obrir i tancar i de reiniciar però no funciona. A què pot ser degut?

Controlar el temps

Billings

Hi ha alguna manera de controlar el temps que dedico a cada client?

Exemples de pdfs interactius?

Menorca

Em podeu passar alguns enllaços d'exemples de pdfs interactius?

Bona pregunta!

La veritat és que, tot i que el PDF és un format prou conegut, que ja fa anys que córre, i que és relativament fàcil afegir-hi interactivitat, no són fàcils de trobar, exemples de PDFs interactius que estiguin ben fets.

La revista EnduroPro

Quina és aquesta tipografia? (2)

Whatfontis

Quina és aquesta tipografia?

Tornem-hi amb una de les preguntes més recurrents, perquè hem descobert WhatFontIs, un nou amic que ens ajuda a identificar, i que encerta allà on altres fallen.

Quina és aquesta tipografia?

tipografia

Quina és aquesta tipografia?

Aquesta és una de les preguntes més freqüents en alguns fòrums dedicats al disseny i les arts gràfiques.

La resposta: un fantàstic lloc web: WhatTheFont.

Marques de tall amb Illustrator

marca de recorte

Normalment, faig una marca de tall per document. Però… ¿es poden fer vàries marques de tall en un mateix document?

Fins a la versió anterior (la CS3) hi havia un Filtre que et permetia crear marques de tall allà on vulguessis. Amb la CS4, tot el menú Filtres ha desaparegut, però justament aquest, el de "Crear Marcas de recorte" ha estat salvat i ha trobat el seu lloc ara al menú "Efectos".

Guardar PDFs amb camps editables

formulari

Hi ha alguna manera per poder guardar un formulari que he fet amb PDF, quan aquest formulari el completen amb l'Adobe Reader?

FreeHand torna? Perquè no?

Era un 28 de desembre que vaig enviar un mail als meus amics amb aquest títol: Torna Freehand!


FreeHand es resisteix a morir?

FreeHand

El món canvia. A vegades a millor, a vegades a pitjor, a vegades depèn de com t'ho miris. Hi ha qui s'hi adapta, hi ha qui s'hi resisteix. I n'hi ha que no volen que FreeHand desaparegui del tot.

Grup català d'usuaris d'InDesign

LinkedIn

Amb uns quants anys de funcionament a l'esquena, camí d'arribar als 2.000 usuaris,, el "Grup català d'usuaris d'InDesign" a LinkedIn està tenint un nivell tal de participació que el fa altament recomanable com a recurs, per tothom que tingui algun dubte relacionat amb InDesign.

Pàgines