InDesign

Esborrar preferències

Avui m'ha desaparegut la paleta Alinear, hi és però no hi ha res surt tota grisa, buida. Ahir em funcionava bé però avui no, i com que la tinc configurada perquè alinii amb la pàgina no ho puc fer servir per res més. He provat d'obrir i tancar i de reiniciar però no funciona. A què pot ser degut?

Exemples de pdfs interactius?

Menorca

Em podeu passar alguns enllaços d'exemples de pdfs interactius?

Bona pregunta!

La veritat és que, tot i que el PDF és un format prou conegut, que ja fa anys que córre, i que és relativament fàcil afegir-hi interactivitat, no són fàcils de trobar, exemples de PDFs interactius que estiguin ben fets.

La revista EnduroPro

Grup català d'usuaris d'InDesign

LinkedIn

Amb uns quants anys de funcionament a l'esquena, camí d'arribar als 2.000 usuaris,, el "Grup català d'usuaris d'InDesign" a LinkedIn està tenint un nivell tal de participació que el fa altament recomanable com a recurs, per tothom que tingui algun dubte relacionat amb InDesign.

D'InDesign a HTML5?

Publish Online

Amb la versió CC2015, InDesign permet ara exportar els nostres documents per ser vistos des d'un navegador.

 

Publish Online

Perquè Twixl és millor que la DPS?

Alternatives

Vols dissenyar publicacions interactives per iPad i altes tauletes? Comparem la solució de Twixl Media amb la solució d'Adobe, la DPS.

Ha mort la DPS?

Alternatives

Fins ara, la Digital Publishing Suite (DPS), la solució d'Adobe per crear publicacions digitals per a iPad i altres tauletes, era l'estàndard de facto en aquest camp. Un anunci recent, però, arribat des de la mateixa casa Adobe, pot fer canviar el panorama.

Adobe obrirà el format de la DPS?

Dades DPS

Adobe ha anunciat que aquest primer trimestre del 2014 farà públiques les especificacions tècniques del format .folio, en què es basen les publicacions interactives fetes amb les eines de la DPS. Si aquest format ja era gairebé un estandard, amb aquest anunci encara ho serà més.

La notícia és realment interessant per tots aquells que ens dediquem d'alguna manera o altra al món de les publicacions digitals.

Incrustar tipografies en un document InDesign?

Fonts

M'agradaria saber com s'incrusten les tipos al document d'Indesign.

Albert, en un debat a LinkedIn

Colors Pantone que no són a la llista?

Pantones

Tinc un problema de concordància entre la guia impresa Pantone i la biblioteca Pantone que carrega InDesign: el pantone 120 C surt a la guia impresa però no a la biblioteca de mostres de color d'Indesign. 
Potser que la guia impresa sigui vella i que aquest color hagi desaparegut?

Elio, en un debat a LinkedIn

Notes a peu de pàgina (2)

notes 2 columnes

Tinc un text que va a dues columnes, amb notes a peu de pàgina, però voldria que les notes anessin només a una columna.
Es pot fer, amb InDesign?

Pàgines