Publicacions digitals

D'InDesign a HTML5?

Publish Online

Amb la versió CC2015, InDesign permet ara exportar els nostres documents per ser vistos des d'un navegador.

 

Publish Online

Perquè Twixl és millor que la DPS?

Alternatives

Vols dissenyar publicacions interactives per iPad i altes tauletes? Comparem la solució de Twixl Media amb la solució d'Adobe, la DPS.

Ha mort la DPS?

Alternatives

Fins ara, la Digital Publishing Suite (DPS), la solució d'Adobe per crear publicacions digitals per a iPad i altres tauletes, era l'estàndard de facto en aquest camp. Un anunci recent, però, arribat des de la mateixa casa Adobe, pot fer canviar el panorama.

Adobe obrirà el format de la DPS?

Dades DPS

Adobe ha anunciat que aquest primer trimestre del 2014 farà públiques les especificacions tècniques del format .folio, en què es basen les publicacions interactives fetes amb les eines de la DPS. Si aquest format ja era gairebé un estandard, amb aquest anunci encara ho serà més.

La notícia és realment interessant per tots aquells que ens dediquem d'alguna manera o altra al món de les publicacions digitals.

Dissenyar apps per a mòbils

eBook

Un eBook en castellà, del tot recomanable

Canviar la mida de la taula de treball d'InDesign?

mesa trabajo InDesign

Avui un petit truc que pot facilitar molt la feina.

Llarga vida al Flipping-book?

Flipbook per iPad

Hi ha qui opina que l'efecte de "passar pàgina" ja ha passat de moda, però molts el continuen buscant i cada dia apareixen noves eines per crear-lo.

Més informació sobre Adobe DPS

dps

El tema de les publicacions digitals està en plena ebullició i no hi ha setmana que no tinguem coneixement de noves eines per crear-ne.

Una App europea feta a Vic

App ADCE

"The Annual of Annuals 2012" recull el bo i millor del disseny europeu en format d'App per iPad. I l'han fet a Vic la gent de Bisgràfic.

Mira Barcelona

Mira Barcelona

Interessant app amb bones panoràmiques de la ciutat

Pàgines