El tema conté 6 respostes, té 2 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el Admin bar avatar AlbertViolant fa 3 mesos.

S'està mostrant 7 entrades - de la 1 a la 7 (d'un total de 7)
 • Autor
  Entrades
 • #12300
  Admin bar avatar
  AlbertViolant
  Participant

  Hola:

  Una pregunta. Per què hi ha interaccions que quan les publiques al previsulitzador d’Epub, o a Publish OnLine, funcionen i quan les exportes a PDF interactiu, no funcionen. Per exemple, un menú navegador, fet a partir de botons i que està a la pàgina mestra. Potser hi ha alguna cosa que no he fet bé. Gràcies!

  #12303

  :FAQ
  Gestor de comptes

  Bon dia, Albert!

  Quan fas servir botons, has d’anar amb compte, perquè de les diverses accions que els hi podem assignar, n’hi ha algunes que valen per totes les sortides, algunes que només valen per Epub i algunes que només valen per PDF.

  En el teu cas, tractant-se d’un menú navegador, segurament hauràs fet servir l’acció “Anar a pàgina”, que és vàlida pels EPUB però no per PDF.

  Si vols que et funcioni en els dos casos, hauràs de fer servir “Anar a destí”, que et farà treballar una mica més però després no et donarà sorpreses.

  🙂

   

  #12304
  Admin bar avatar
  AlbertViolant
  Participant

  Bon dia, Xevi i companyia:

  Les accions eren “Ir a destino” i “Mostrar/ocultar botones”. Les dues funcionen a tot arreu. El problema era que quan el menú estava a la pàgina mestra, al publicar-ho com a PDF-Interactiu no funciona. Però si ho publiques a Publish Online o al Previsualitzador d’Epub, sí que funciona encara que estigui a la pàgina mestra. “El no ho entenc” és aquest, perquè a uns llocs sí que funciona i confies que va bé i quan ho publiques al PDF “final” no.

  Gràcies!

  #12305

  :FAQ
  Gestor de comptes

  Entesos.

  Així doncs el problema és un altre.

  Pot ser que si en lloc de tenir a la pàgina mestra, aquest menú navegador, el tinguessis com a element propi de cada pàgina, pot ser que et funcioni?

  Aquest era un problema que havia detectat en versions molt anteriors d’InDesing (CS5 em sembla) i que creia que ja estava desterrat…

  #12306
  Admin bar avatar
  AlbertViolant
  Participant

  Sí, quan el treus, tal qual, de la pàgina mestra i el passes a les pàgines del document (52 vegades x 52 pàgines!!! I esperem que no hi hagi cap canvi d’última hora), funciona sense cap problema.
  El que no entenc és que uns altres botons que tenen les accions, Ir a página anterior/Ir a página siguiente, funcionen bé des de les pàgines mestres.

  #12307

  :FAQ
  Gestor de comptes

  Amb quina versió d’InDesign treballes, Albert?

  Ara he fet una prova amb la CC2018, posant botons a la pàgina mestra que tenen “Anar a destí” i sembla funcionar correctament…

   

  #12308
  Admin bar avatar
  AlbertViolant
  Participant

  Bon dia, Xevi. En principi, estic treballant amb l’última versió. Potser és alguna cosa que he fet malament. El que em despista és que quan poso el mateix navegador de la mestra a les pàgines funciona.

S'està mostrant 7 entrades - de la 1 a la 7 (d'un total de 7)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema. Login here