1. General

Faq.cat garanteix expressament que les dades que ens facilitis són mantingudes amb absoluta confidencialitat.

2. Tractament de les teves dades personals

Amb el propòsit de processar la teva inscripció. necessitem que ens facilitin certes dades personals com la raó social, el NIF, nom i cognoms, adreça, telèfon i email, les quals són tractades de forma informatitzada. Ens autoritzes expressament que aquestes dades siguin arxivades a la nostra base de dades de clients per a ús intern.

Conforme a l’establert a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la normativa de desenvolupament, en qualsevol moment podràs accedir, modificar o sol·licitar que cancel·lem la teva informació personal de la nostra base de dades, enviant un missatge de correu electrònic a contacte@faq.cat.

El tractament i gestió d’aquestes dades compleix amb el que s’estableix al Reial Decret 994/1999, d’11 de juny, pel qual s’aprova el reglament de mesures de seguretat dels arxius automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Faq.cat per cap concepte ven informació sobre els seus clients a tercers ni cedirà cap informació sobre les seves dades.

3. Dades de la targeta de crèdit

Faq.cat mai rep les dades de la teva targeta de crèdit. Aquestes dades són enviades diectament al sistema corresponent, que processa el pagament i ens notifica la realització de l’operació.

4. Seguretat

Faq.cat pren totes les mesures necessàries per protegir la confidencialitat de la teva informació personal. Només col·laboradors autoritzats tenen accés a les
bases de dades que emmagatzemen informació de l’usuari o als servidors que allotgen el nostre servei.

5. Modificacions

Faq.cat es reserva el dret de modificar la seva política de confidencialitat a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o d’acord amb el seu criteri o pràctica empresarial.

Per qualsevol dubte o aclariment referent a la nostra política de privadesa, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a contacte@faq.cat